Поповски и Мехмети во емисијата ”Патот кон” го анализираа судирот во Куманово (видео)

Сподели со своите пријатели

Во најновото издание на политичката емисија ”Патот кон” која се емитува на АЛСАТ – М, стана збор за актуелните политички случувања во Република Македонија на која говореа Ермира Мехмети, пратеничка од ДУИ и Никола Поповски, поранешен претседател на Собранието на Република Македонија и министер за финансии.

Loading...

Гостите, освен што се осврнаа на пропаднатите преговори во Брисел, политичката состојба во Македонија и анализа на партиите партиципиенти во власта и вон неа, говореа и за случувањата во Куманово.