Поништено гласањето на едно избирачко место во Куманово

Сподели со своите пријатели

Едно избирачко место во Куманово е поништено, соопшти денеска Државната изборна комисија.

Loading...

Како што информираат од таму, на избирачкото место требало да гласаат 280 луѓе, а во избирачката кутија имало 281 ливче. Од таа причина ДИК донесе одлука гласањето на оваа избирачко место да го поништи.

Поништено гласање има и за две избирачки места во Кавадарци.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *