Понеделник неработен ден за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Празникот од недела се поместува во понеделник и тоа ќе биде неработен ден за сите граѓани.

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на РМ („Службен весник  на  РМ“ бр.21/98 и 18/07), 02 Aвгуст (недела), Ден на Републиката, односно 03 август (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија.

Loading...

Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани им го честита Денот на Републиката.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *