Поминала 7 години во „ковчег“, садистите и направиле ужасни работи, а таа ги бранела на судењето

Сподели со своите пријатели

Таа била претепана, удрена со струја, силувана и заклучена во ковчег. Кошмарот на жената траел седум години. Измачувачите и го испрале мозокот. Затоа, кога и било дозволено сама да ја напушти куќата и да контактира со нејзините најблиски, таа не рекла дека е киднапирана и принудена да исполнува изопачени сексуални фантазии.

Loading...

Наскоро човекот што и го направил овој пекол може да биде ослободен.

 

 

Садизмот е чувство на задоволство како резултат на предизвикување или нанесување болка на другите. Како сексуално отстапување, садизмот е уживање во понижување, казна и суровост од секаков вид кон некоја личност, како и порив да се добие задоволство на овој начин.

Во современото толкување, садизмот има пошироко значење и се однесува на општо, а не исклучиво на сексуално задоволство.

Според Фром, садизмот, заедно со деструктивноста и некрофилијата, е една од формите на малигна агресија, сексуалноста не е во преден план, но е страст за апсолутна и неограничена моќ над друга личност.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *