Поминал цели 35 години на боледување и се пензионирал здрав! Работел само неколку дена во животот!

Сподели со своите пријатели

Заминал на боледување поради клаустрофобија, па го продолжил поради хемороиди, проследено со страдања поради амнезија.

Loading...

Карло Кани наводно бил болен од 1980 година, сè до моментот кога ги стекнал сите потребни услови за пензија.

За него се зборува и денес, особено на социјалните мрежи и сите се сеќаваат како човекот отишол на боледување и повеќе не се вратил.

 

 

Поради клаустрофобија, Кани замина на боледување каде што престојувал – цели 35 години. Всушност, тој никогаш не се вратил на работа – се повлекол од боледување во 2006 година. За да бидат работите побизарни, Карло едвај работел во рудникот неколку дена пред да отиде на лекар да се пожали колку му било тешко на работа …

 

Loading...

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *