Полицијата во Њујорк остана во шок откако во подрумот на една куќа го пронајде ова (видео)

Сподели со своите пријатели

Полицијата во Њујорк не можела ниту да сонува што ќе пронајде во подрумот на една куќа.

Имено, во подрумот имало базен полн со ајкули, поточно седум живи и три мртви, морски кучиња во 15 метри долгиот базен.

Тие биле префрлени во аквариум на Лонг Ајленд.

Се уште се млади и по нивната должина претпоставуваме дека имаат до две или три години. Добро се задравствено, јадат добро и под постојана контрола се од страна на нашиот персонал – рекла Дарлин Пунтило, работничка во аквариумот.

Друштво за заштита на животни се сомневало и пријавило дека сопственикот на домот илегално затвора и држи диви животни, но нивните сомнежни се покажале како точни.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.