18.04.2015 14:30

Пола Куманово без електрична енергија

Facebook Twitter Google+

Како што информира ЕВН, поради интервенции во нисконапонската мрежа, денес до 15:30 часот, без електрична енергија ќе бидат улиците Црнотравска, Братство – единство, 11 Октомври, Тодор Велков, Доне Божинов и улица Пелинска

Според ЕВН, до 11:30 часот, без електрична енергија беше дел од ул. Борис Кидрич, Димитрија Туцовиќ, Пробиштипска, Карл Маркс, Љубе Гачев, Киро Фетак и ул. 11 Октомври.

loading...

© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments