Погреб на кој сите присутни се смееја: Морбидно е, но ова е причината (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Имајќи предвид дека смртта на саканата и блиска личност претставува огромен стрес, еден човек се обиде да им го олесни заминувањето на своите сакани.

Loading...

Имено, тој сакал неговите најблиски да се смеат, да не плачат, па направил видео пред да умре и побарал да биде пуштено пред да биде погребан.

Во видеото од погребот, се слуша гласот на човекот што починал кој бил снимен како звучи како да доаѓа од ковчегот.

„Еј, пуштете ме. Е*ено ќе умрам тука. Што прави овој проклет свештеник овде…”, присутните на погребот се смееја низ солзи и се збогуваа со својот драг пријател.