ПОГОДИ ГО ДЕЛОТ ОД ТЕЛОТО: Се играа со врзани очи, па го изненади момчето (видео)

Сподели со своите пријатели

Момче и девојка нашле итересен начин да го направат времето забавно и се снимале додека инграат една интересна игра.

Тие со врзани очи ставале едно на друго делови од телото во уста и тогаш другата страна морала да погоди што е тоа што го чувствува на јазикот. Играта започнала невино, така што девојката му стави лакт на момчето, а тогаш тој неговиот палец.

Меѓутоа, како играта се развиваше тие двајцата стануваа се поопуштени и погледнете што му направи девојката на оваа момче…

https://youtu.be/Rf6PdzasSfc

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.