Погледнете зошто на оваа водителка и се смее целиот свет (видео)

Сподели со своите пријатели

Во емисиите кои одат во живо често се случуваат некои непредвидени ситуации, па таков бил случајот и со водителката на временска прогноза.

Додека водела емисија во еден момент така се лизнала што среде емисијата паднала на подот.

Снимката за кратко време го обиколи светот и измами насмевки на многу лица. Кога ќе го гледате и вие нема да останете рамнодушни.

https://www.instagram.com/p/BdtJDHVB_cU/

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.