Погледнете како овој човек за кратко време го исчисти снегот од неговиот автомобил (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Кога станува збор за чистење на снегот од возилата, луѓето се снаоѓаат на различни начини. До каде може да оди креативноста потврдува Русинот кој од својата Лада Самара отстранил големи количини снег буквално за една секунда. Погледнете го видеото.

Loading...

Ретки се оние кои уживаат во расчистувањето на снегот од возилата кога надвор температурите се минус.

За да стави крај на тие неволји, еден Русин направил интересно видео во кое открива нов начин како што побрзо да го отстрани снегот од возилото.

Иако главниот протагонист на ова видео е полураспаднатата Лада Самара, сепак мора да имате посебен систем за оваа нова „техника“.

 

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by LATR (@lookatthisrussian)