Под карпа пронајдоа закопано злато, а врз него ги чекаше опасно суштество (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Корисникот на Инстаграм @felezyabie неодамна објави интересно видео кое предизвика големо внимание, и ги сподели мислењата на корисниците.

Loading...

На профилот стои дека сака археологија, а нуди совети за купување детектор за метал и „толкување на антички симболи“.

Во споменатото видео гледаме група луѓе кои со голема мака ја поместуваат карпата од земја, користејќи трактор и синџири, а потоа почнуваат да копаат.

Потоа вадат стара земјен сад, во кој ги чека големо изненадување, пренесува Times Now News.

Садот е полн со злато, а на врвот ги чекала жива змија!

По првичниот страв, луѓето ја превртеле теглата, а внатре имало куп монети и други вредни предмети.

ПРОЧИТАЈТЕ И:  Што се кучињата можат да дознаат со душкањето?

Навистина, сè изгледа како неверојатно откритие дека не постои ниту еден „ситен“ детал.

Имено, многу корисници се посомневале дека снимката е монтирана, односно лажна.

Loading...

Најмногу им пречело тоа што во закопаната тегла имало жив рептил.

И додека коментарите се слеваа, сопственикот на профилот проговори и објасни:

„Почитувани пријатели, ова видео има за цел да ја запознае јавноста со процесот на истражувачот. Никој не рече дека е реално, зошто сите навреди и пцовки“.