Починала за време на секс и тоа на 91 година

Сподели со своите пријатели

Во градот Авеиро во Португалија 91-годишна жена починала како последица на гушење при секс играта со својот 49-годишен оженет сосед.

Loading...

Оваа пензинерка е пронајдена делумног ола во креветот покрај една секс играчка.

Соседот чија ДНК и семена течност биле пронајдени на телото на старицата, уапсен е, но набргу ослободен откако платил кауција.

На аутопсијата биле утврдено дека жената претрпела сериозни генитални повреди и дека преминала поради гушење за кое се верува дека е предизвикано од секс играта која тргнала на лошо.

На сослушувањето во локалната полиција изјавиле дека немало знаци на насилна провала во станот, како и дека ништо не е украдено.

Ана Мартинс, соседната на починатата старица изјавила дека таа била една од многу активните постари жени која уживала во шегувањето со мажите.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.