Почина Драган Божиновски – секретар на Општински Сојуз на спортови на Куманово

Сподели со своите пријатели

Во текот на доцните вечерни часови, вчера во Куманово на 61 – годишна возраст почина Драган Божиновски, секретар на Општински Сојуз на спортови.

Loading...

Божиновски е долгогодишен спортски работник на Куманово, кој со својот ангажман придонесе за развивање на спортскиот дух на градот, со ангажман во ”СОФКА”, а потоа и во Општинскиот Сојуз на спортови.

Посмртните останки на Божиновски ќе бидат изложени во капелата на Градските гробишта во Куманово во 12 часот.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.