Победи на трката, а потоа падна во дупка, видеото стана хит на социјалните мрежи (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Видеото со трчање на 60 метри за време на атлетскиот натпревар во Мадрид е популарно на Интернет. Хозе Марија Муле Елобе прв ја мина целта, а момент подоцна беше надвор од видикот. Натпреварувачот падна во дупка под таблата.

Loading...

Хозе Марија Муле Елобе победи на трката и неколку секунди подоцна се исплаши. Натпреварувачот се сопна и ја изгуби рамнотежата, а потоа спектакуларно падна во дупка под таблата и падна од височина.

– Немав време да запрам. Се обидов да се запрам, но ногата трепереше. „Паднав скоро два метра зад рекламите“, рече Хозе.

Изгледаше застрашувачки, но за среќа атлетичарот беше добро. Хозе Марија Муле Елобе со насмевка го сумираше својот спектакуларен пад. Дури и се пошегува на тој настан.

 


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *