По повод Илинден – понеделник е неработен ден за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Од Министерството за труд и социјална политика на сите граѓани на Република Македонија им го честитаат Денот на Републиката.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.