По повод 11 Октомври – понеделник е неработен ден за сите граѓани

Сподели со своите пријатели

Министерството за труд и социјална политика соопштува дека согласно со Законот за празниците на Република Македонија („Службен весник  на  РМ„ бр.21/98 и 18/07), 11 октомври 2015 година (недела), Денот на народното востание, односно 12 октомври (понеделник) е неработен ден за сите граѓани на Република Македонија.

Loading...

Истовремено, Министерството за труд и социјална политика им го честита Денот на народното востание на граѓаните на Република Македонија.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.