По кратка пауза – нова #38 ”бомба” на СДСМ

Сподели со своите пријатели

Како што информира Центарот за комуникации на СДСМ, денес во 14.30 часот, во седиштето на СДСМ, ќе се одржи прес конференција на којашто ќе се обрати претседателот на СДСМ, Зоран Заев.

Loading...

 

Прес конференцијата ќе може во живо да се следи и на интернет страницата на СДСМ (http://sdsm.org.mk/).