По големото пијанство се разбудил и сфатил дека пенисот му е отсечен

Сподели со своите пријатели

Тан Нан (44) од провинцијата Хунан во Кина, испил толку многу алкохол што заспал додека бил со друштвото во природата. Наутро го разбудила силна болка, а кога ги отворил очите забележал незамислива глетка. Од раната обилно крварел.

Неколку болници одбиле да го примат, затоа што не биле способни да изведат таква операција.

Loading...

На крајот завршил во болницата во Чаншау, престолнинат ана Хунан, каде го оперирале експерти за микрохирургија.

По седум часа успешно му го сошиле полниот орган, иако засега не е сигурно дали ќе ја поврати уринарната и сексуална функција.

Нан не знае кој е одговорен за нападот. Отворена е истрага за случајот, а полицијата вели дека пациентот се уште не заздравел доволно за да одговори на прашањата.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *