По еден совет од порно актерките

Сподели со своите пријатели

Учете од најдобрите. Порно актерките Ве подучуваат како да издржите подолго време во креветот.

Loading...

НЕ БРЗАЈТЕ

Ќе доживеете оргазам? Знаеме дека чуството е одлично, сепак намалете го темпото и гледајте да ја задоволите вашата девојка.  – Тања Тејт

МЕНУВАЈТЕ ПОЗИ

Немојте да останувате во поза која е најдобра за вас. Таа оставете ја за крај. Пробајте да смените неколку пози и задоволете ја орално.  – Кели Медисон

УСПОРЕТЕ И ОСТАНЕТЕ СМИРЕНИ

Најдобар начин да имате подолг секс е да ја продолжите предиграта. Наместо 5 минути, вашата предигра нека трае 20 мин.  – Кејси Калверт

НАПРАВЕТЕ ПАУЗА

Loading...

Ако мислите дека сте при крај, престанете и направете пауза. Фокусирајте се на нејзиното задоволство. – Џесика Дрејк


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.