По 4. пат спроведена аеросолната метода во Куманово (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Општина Куманово во соработка со Факултет за земјоделски науки и храна и Факултет за информатички и комуникациски технологии, по четврти пат спроведоа мерка за намалување на загаденоста на воздухот на територија на Општина Куманово.

Оваа мерка е дел од акцискиот план за намалување на загаденоста на воздухот во Општина Куманово.

Loading...

Leave a Reply