Пластичните кеси веќе не служат само за отпад – станаа нов моден тренд (видео)

Сподели со своите пријатели

Трендовите се менуваат секоја сезона, а во Азија сега има нов најголем бизарен моден тренд, а тоа е пластичната кеса.

Loading...

Голем број на млади луѓе во Азија овлекуваат пластични кеси, кои се „дизајнирани“ за ад изгледаат како маици.

Постојат различни врести на кеси кои се прилагодени на секој поединец, па така кеси од големите маркети се усмерени на „фенси“ публиката, додека оние од локалните продавници ги носат оние кои немаат пари за поскапи кои можат да се најдат во мегамаркетите.

Погледнете како тоа изгледа во видеото погоре.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.