Планирани исклучувања на струја на шест улици околу Стара Црква

Сподели со своите пријатели

Како што информира ЕВН, утре /9 јули/ поради подобрување на квалитето на нисконапонската мрежа, без електрична енергија од 7 до 15 часот ќе бидат следните улици, и тоа: ул. Димитар Влахов, Пере Тошев, Бранко Димов, дел од Браќа Рибар, Пионерска, и Солунска улица.

Loading...


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.