Пламени јазици опожарија куќа на ул. „Ленинова“

Сподели со своите пријатели

Во текот на изминатиот ден, припадниците на Територијалната против пожарна единица од Куманово интервенирале на опожарена куќа.

Loading...

Станува збор за куќа на улицата „Ленинова“ број 36, каде била запалена површина од 20 метри квадратни со огнени јазици. Пет пожарникари со едно противпожарно возило го гаснеле огинот и тоа во период од 05:10, кога пожарот бил пријавен па се` до 06:45 часот.

Причинета е материјална штета, чија големина допрва ќе се утврдува.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.