Пет улици низ градот денес без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Пет улици низ централното градско подрачје денеска ќе останат без електрична енергија во периодот од 8:30 дп 15 часот, информираат од Регионалниот центар за управување со кризи.

Станува збор за обнова да електродистрибутивната мрежа и прекините се најавени до релевантните институции. Улиците кои ќе останат без струја се: „Борис Кидриќ“, „Карл Марккс“, „Киро Фетак“, „Љубе Гочев“ и „Димитрије Туцовиќ“.

Во текот на вчерашниот ден имало дефекти на ул. „Борис Кидриќ“, „Никола Тесла“, „Живко Чало“, бул. 3 „МУБ“ бр.69, и „Перо Чичо“ бр.20. Овие ефекти се решени други дефекти нема до овој момент немале регистрирано.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.