Пет совети за одличен секс на летните горештини

Сподели со своите пријатели

Летните денови логично ни донесоа и летни горештини. Иако едвај чекавме да дојде лето, високите температури не ги поднесуваат сите најдобро.

Во такви услови не би се одалечиле од клима уредите цел ден, а не да правите нешто друго. Но, за да вашиот сексуален живот не би трпел поради превисоките температури, еве совети како да уживате во него, а притоа да не паднете во несвест од топлината.

Коцки мраз

Со коцки мраз зачинете го својот сексуален живот. Всушност, разладете го. Земете коцка мраз, ставете ја измеѓу забите и минувајте со неа по целото тело на вашиот партнер, односно партнерка, а потоа сменете ги улогите.

Секс во јавност

Иако не е баш дозволено, сигурно дека е возбудливо. Старите станови немаат климатизациски уреди ако тоа сами не го вградите ќе се сварите, но ако не го сторите тоа, сетете се на отворените површини, покрај река, или јавни простории кои се климатизирани.

Ладен туш

Наместо топла купка, заедно направете го тоа под ладен туш. Ќе се стоплите со голите тела, додека водата ќе ве разладува.

Избегнувајте кревети

Креветите за време на сексот може да се загрејат, а особено ако на нив има меки прекривачи. Најдобро решение во топлите денови е подот во кујната или масата каде нема толку да се испотите.

Топол секс

Ако топлината не ви пречи толку препуштете се на страстите затоа што уживањето сигурно ќе биде поголемо. Правете го тоа со лесен ритам, дишете длабоко и гледајте се во очи, нема да ви пречи ништо затоа што ќе размислувате само за обостраното задовослтво.

 

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.