Пет кумановски улици без вода, две без електрична енергија

Сподели со своите пријатели

Како што информира Јавното претпријатие ”Водовод”, поради интервенции на водоводната мрежа, денес привремено без вода ќе бидат следните улици:

Loading...

– ул. Доско Молер
– ул. Перо Чичо
– ул. Јован поповиќ
– ул. Др. Рибар
– ул. Козјачка, нас. Вера Которка

ЕВН информира дека денес без електрична енергија ќе бидат улиците Титова Митровица и дел од Тоде Думба, и тоа од 8 до 15 часот.

Leave a Reply