Патува низ светот за да ја демонстрира јачината на својата вагина (видео)

Сподели со своите пријатели

Има многу необични луѓе и таленти низ светот, а ова е само уште еден во низата кои во последното време се доста популарни по социјалните мрежи.

Станува збор за девојка која за својата вагина врзува најразлични предмети со позначителна тежина и ги подига без проблем. Таа патува низ светот само за да ја демонстрира оваа своја способност.

Што велите вие за овој талент?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.