Паркот кај градскиот базен утре ќе се третира против инсекти

Сподели со своите пријатели

Ттретирање против инсекти утреќе биде извршено во паркот кај Затворениот градски базен, а во случај на неповолни временски услови, како што информираат од Општина Куманово, истото се одложува за 18 август (сабота). 

Не се препорачува  подолг престој на третираните површини како за луѓе, така и за  животни, особено во периодот непосредно  по извршениот третман.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *