Пандата лесно ја пронајдовте, но каде е мачето? (фото)

Сподели со своите пријатели

Откако на фан страната на унгарскиот артист се најде гатанката за пронаоѓање на белата панда меѓу стотици снешковци, денес на неговиот профил се најде ново прашање, и тоа, каде е мачето?

Унгарскиот уметник Дудолф очигледно нема намера да престане да ни ги вклучува мозоците со неговата инвентивност.

sniješko

Loading...

Погледнете убаво и пронајдете го сокриеното маче.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.