Падна првиот снег во Република Македонија

Сподели со своите пријатели

Според последните информации од метеоролошките станици на Управата за хидрометеоролошки работни, низ земјава во северозападниот планински дел, на местата повисоки од 1100 м.н.в. има повремени врнежи од снег со слаб до умерен ннтензитет.

Loading...

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.