Падна првиот секс во куќата на „Големиот брат“? (видео)

Сподели со своите пријатели

Во куќата се помалку од 48 часа, но изгледа дека веќе падна и првиот секс – „вампирица“ од Сплит, Стефани Баниќ и менаџерот на солариум Ервин Мујаковиќ легнаа заедно во кревет, се покрија и започнаа да се бакнуваат.

Loading...

Во еден момент Ервин се соблече, а потоа го навлече покривачот преку двајцата. Акцијата потраја неколку минути, а изгледа дека акцијата „јорган планина“ е повторно активна.

https://www.youtube.com/watch?v=vum1G_rUFz4


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.