Овој тест покажува дали сте нежни или претпазливи: Првото нешто што ќе го видите открива каква е вашата личност

Сподели со своите пријатели

Можат да ни кажат какви се нашите карактери, кои се нашите најголеми јаки и слаби страни, па дури и какви сме во кревет!

Loading...

Овој тест одговара на прашањето дали повеќе ја користите левата или десната хемисфера на мозокот, што кажува многу за вашата личност, интелигенција и моќ на расудување.

 

 

1. Прво го видовте старецот

Вие сте понежна, почувствителна личност и сте многу сочувствителни.
Ја користите десната страна на мозокот повеќе од левата. Тој е одговорен за креативноста, „уметничкото“ расудување, имагинацијата, интуицијата и со тоа ние согледуваме 3Д предмети, музика… Ја контролира левата страна на нашето тело.

Поради користење на таа страна, луѓето погрешно мислат дека сте слаби, но не грижете се, не ви е тешко да докажете дека не е така.

Loading...

2. Видовте девојка

Вие сте пресметани, внимателни и никогаш не брзате во животот. Поради ова, другите понекогаш може да ве сметаат премногу ладни или незаинтересирани.

Ја користите левата страна на мозокот повеќе од десната. Таа е „одговорна“ за аналитичко размислување, пресметковни процеси, наука, математика, логика. Исто така, „содржи“ употреба на говор и јазик, пишување и броеви.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *