ОВОЈ ТЕСТ Е ВИСТИНСКИ ХИТ: Колку триаголници гледате на сликата? (ФОТО)

Сподели со своите пријатели

Посетителите на страницата Genius Puzzles се забавуваа со загатка на која може да се бројат триаголници.

Loading...

Имаше разни одговори.

Некои успеаја да избројат само осум, додека други видоа повеќе отколку што навистина има.

Загатка која ќе ви го помати умот – ќе успеете ли да ја решите? (видео)

Колку триаголници гледате вие?

Одговорите напишете ни ги во коментари, а ако не сте сигурни, ќе ви дадеме точен одговор ние.

 

Loading...

 

На оваа илустрација можат да се најдат 24 триаголници.