ОВИЕ ЛУЃЕ ЈАДАТ НАЈЧУДНИ РАБОТИ: Некои фекалии, други пениси… (видео)

Сподели со своите пријатели

Во талјандскиот град Пута Тани се прави несекојдневен пудинг од кокосово млеко и овошен сируп, но овие слатки се интересни по нешто сосема бизарно.

Имено, тие сеправат во во модли, односно во форма на измер. Изгледа како малку зеленкасто…, но туристите се сладат.

https://www.facebook.com/Radioonelebanon/videos/2359772957378424/

Loading...

Меѓутоа на Тајван се јаде нешто друго – торта во форма на пенис. Со какво уживање тамошните жители и туристи ги јадат пенисите, не би можеледа верувате, а притоа ги има на секој чекор, па призорот е уште посмешен.

These Cakes Are Shaped Like A Penis

Locals have reported the food vendor to the police… ??

Публикувахте от LADbible в Понеделник, 3 юли 2017 г.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.