Овие девојки се борат за титулата „најсекси спонзоруша“ (видео)

Сподели со своите пријатели

Во натпреварувањето учествуваат 12 девојки кои се и на календарот на страницата „Seeking Arrangements”, која ги спојува старите богаташи со млади девојки кои сакаат лесен живот.

Loading...

Спонзорушите се фрлија во борба, и тоа не било каква, туку во борба за најубава и најсекси спонзоруша на годината. Натпреварувањето го организира контроверзната страница.

Во натпреварувањето учествуваат 12 девојки кои и се и на календарот на страницата. Таа која добива најмногу гласови ќе се најде на насловната страница на календарот. Сите девојки имаат 19 до 25 години, а иакоо имаат позирано во бикини, сите тврдат дека за нив би требало да гласаат поради нивната личност.

За натпреварувањето се пријавиле 10.000 жени, а изберени се најдобрите 12. Гласачите на страницата можат да ги погледнат нивните профили и да изберат свој фаворит.

Гласањето ќе трае до 17ти овој месец, а набргу потоа ќе биде прогласена и победничката.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.