Овие девојки се борат за титула ”Најсекси спонзоруша за 2015″ (видео)

Сподели со своите пријатели

Амбициозен собир на жени кои бараат спонзори а кои би се грижле за нив и би ги финансирале, одлучиле да се фрлат на работа.

Loading...

И тоа не на било каква работа, туку во борба за најубава и најсекси спонзоруша за оваа година.

Натпреварот го организира контроверзната, но и на големо користена веб страна Seeking Arrangements, која ги спојува старите богаташи со млади девојки кои сакаат убави работи во својот живот, а да не се препотат многу.

Во натпреварот учестуваат 12 девојки кои се наоѓаат и на календарот на страницата (по една за секој месец). Онаа која ќе добие највеќе гласови ќе се најде на насловната страна на календарот.

Натпреварувачките се девојки на возраст од 19 до 25 години кои едвај начекале прилика додатно да се изрекламираат пред спонзорите.

Иако сите позираат во минијатурно бикини, тие сепак коментираат дека луѓето ќе гласаат во согласност со нивните карактерни особини.

 


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.