Овај реклама за „спрајт“ ќе ве ожедне одма (видео)

Сподели со своите пријатели

Овој е дефинитино секси реклама. Корејке знаев да бидев доста убави, дел од њима нормално, како што е и Клара Ли, глумица од Кореју. Јужну Кореју нормално, пошто у Северну нема сокчиња нема згодни жене, нема рекламе, нема што нема.

Loading...

Овај манекенка рекламира „спрајт“ али е толко згодна и убава што ќе ве натера да ожеднете.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.