Оваа вила однадвор изгледа феноменално, но влезете внатре (видео)

Сподели со своите пријатели

Ова е една од оние недвижности што остава без зборови. Palazzo di Amore се наоѓа на Беверли Хилс во Калифорнија и спаѓа меѓу најскапите куќи на светот.

Loading...

Цената на оваа вила изнесува вртоглани 195 милиони долари. Однадвор таа изгледа феноменално, но погледнете ја внатрешноста.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.