Оваа шимпанза знае да користи интернет (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Неверојатна видео снимка се појави на интернет, на која се гледа како шимпанза гледа фотографии и видео клипови на социјалната мрежа Инстаграм.

Loading...

Не само што ги набљудува, туку и со својот прст, бира кои од понудените ќе ги гледа и со каков интерес.

Најмногу се задржала на видео клиповите на кои се наоѓаат нејзините роднини и тоа оној на кој шимпанза се прегрнува со човек.

https://youtu.be/ersqfeAw-ps

Фото: Скриншот


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *