Оваа реклама е забранета во Израел затоа што е многу секси (видео)

Сподели со своите пријатели

Бар Рафаели привлече многу внимание со новата реклама за бикини, која е забранета од страна на властите во Израел и таму е забрането нејзиното емитување со оправдување дека била премногу секси.

Кое е вашето мислење?


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.