Оваа е анакондата од најстрашните хорор филмови (видео)

Сподели со своите пријатели

Голема зелена анаконда, долга најмалку седум метри е пронајдена пред неколку дена прегазена на автопат, односно на петстотини километри од бразилскиот град Куиабе.

Loading...

Се претпоставува дека големото животно е прегазено од камион, а според нејзината положба утврдено е дека се движела кон реката во која често се капат деца.

Не е познато колку е тешка змијата, но дека е баш голема, потврдува и видеото на кое можеме да видиме дека влечната служба била принудена да интервенира.

Погледнете и самите за колкав примерот станува збор.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.