Оваа девојка приредува спектакл со ласери (видео)

Сподели со своите пријатели

На интернет осамна снимка од девојка која настапува во клуб во Лас Вегас и за кратко време стана вистинска сензација поради магичната игра со ласери која девојката ја приредува.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.