Оваа девојка доживува 18.250 оргазми годишно (видео)

Сподели со своите пријатели

Оваа млада девојка тврди дека да се живее со вакво сексуално пореметување е како кошмар и дека она на што сите гледаат како на нешто посебно и убаво за неа не го претставува истото.

Loading...

Таа дневно доживува околу 50 оргазми и тоа не по своја желба.

За што станува збор погледнете во видеото.


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.