Ова се топ 20 најдобри задници на „Инстаграм“ (фото)

Сподели со своите пријатели

Летото е зад нас и сите повторно сме „забундени“ со неколку слоеви облека, а се што ни остана е да ги следиме интернет страниците ако сакаме да видиме нешто од летните денови.

Loading...

Ние ви ги пренесуваме топ 20-те најдобри газиња од „Инстаграм“ профилите.

Џен Селтер

Jen2

Бруна Лима

Bruna3

Лиса Моралес

Lisajaka

Loading...

 

Сунамис Вилалба

Sunamys1

 

Јована Вентура

Yovanna2

 

Хафил Амира

Loading...

Hafi3

 

Ашли Мартеле

Ashley1

 

Руби Сајед

Ruby1

 

Loading...

Калтин Рајс

Caitlin2

 

Анастасија Ашли

Anastasi2

 

Loading...

Џоселин Кано

Joselny1

 

Ники Хетон

Niykee2

Loading...

 

Каси Давис

Cas1

 

Хулиа Гилас

Loading...

Julia2

 

Вида Гуера

Vida2

 

Клаудија Сампедро

Loading...

Claudia3aaaababa

 

Синди Прадо

Cindy2

 

Loading...

Валерија Орсини

Valeria3

 

Сандра Прикер

Sandra2

 

Роса Акоста

Rosa2


Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.