Oва се тајните на најдобриот љубовник: Се откриваат брзо, а пресудни се за добар секс!

Сподели со своите пријатели

Дури и во текот на првиот секс може да се открие дали е тој добар или лош во креветот.

6-те тајни за добар љубовник:

1.Не се фали дека е добар во кревет

2.Не мисли само на своето задоволство

3. Искрено упатува комплименти

4. Исполнува желби на својата партнерка

5. Не избегнува орален секс

6. Не се повлекува по секс

(popara.mk)

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.