04.08.2015 10:43

Ова се најстрашните места на планетата (галерија)


На дел од овие места времето застанало многу одамна. Тоа ги прави фасцинантни на некој начин за фотографите, но од друга страна изгледаат прилично мрачно и страшно како да се излезени од хорор приказни.

Но, погледнете и пресудете сами фасцинантно или застрашувачко?

loading...


© Со преземање на содржината ги прифаќате Условите за преземање содржини
Loading...

Последни наслови

Facebook Comments