Ова се најдолгите зборови во светските јазици (видео)

Сподели со своите пријатели

Доколку мислевте дека оториноларингологија е долг и тежок збор, тогаш оваа видео ќе ви го докаже спротивното. Има многу далеку покомплицирани зборови во светските јазици, а како тоа изгледа погледнете во видеото.

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.