Ова се најдобрите гафови од Куманово за 2017 година (видео)

Сподели со своите пријатели

Најинтересниот дел од работата на медиумите и нешто што сите го исчекуваат се телевизиските гафови од Куманово. Ексклузивно ви ги пренесуваме најдобрите грешки на граѓаните, новинарите и водителите на Телевизија „Плус“.

https://www.youtube.com/watch?v=a6odXq7KbgU&feature=youtu.be

Loading...

Comments are closed, but trackbacks and pingbacks are open.