Ова се луѓето со најдолги делови на телото во светот (ВИДЕО)

Сподели со своите пријатели

Сите ние имаме делови од телото од кои помалку се срамиме. Но, овие луѓе се горди, затоа што нивните делови од телото влегле во Гинисовата книга на рекорди поради неверојатната должина.

Loading...

Најдолги нокти во светот – Луиза Холис

Најдолги нозе во светот – Светлана Панкратова

Најдолг пенис во светот – Џон Фалкон

Ноајдолки нотки во светот 0 Ли Редмонд

Најдолг врат во светот – Падаунг или Карени, Мајнмар

Најдолг јазик во светот – Ник Стоберл

Најдолг нос во светот – Мехмет Озјурек

Loading...

Најдолги трепки во светот – Стјуарт Милер

Најдолги бркови во светот – Рам Синг Матик

Најдолго влакно во светот – Кси Киупнг.

На некои животот им е пекол, на некои и не така лошо. Како и да е, погледнете го видеото подолу и самите ќе сфатите.

 


Leave a Reply